Het Boek Helende Hennep, Wernard Bruining

In “Helende Hennep” gaat wiet pioneer Wernard Bruining onder andere in op de geschiedenis van hennepolie. Ook is het boek te gebruiken als handleiding voor het maken en gebruiken van wietolie en CBD-olie. Het tweede deel bestaat uit patiënteninterviews die te gebruiken zijn als naslagwerk voor de kwaliteiten van Helende Hennep.

Medicinale cannabisHelende Hennep Boek is in Nederland het meest bekende boek over het volksmedicijn mediwietolie. Helende Hennep is geschreven door Wernard Bruining van Stichting Mediwiet. Na het overweldigende succes van zijn eerste boek "Wietolie het ideale volksmedicijn" is er nu het boek Helende Hennep wat nog meer informatie over hennep, marihuana en medicinale.

Hc Delémont La page du HC Delémont-Vallée est un club de hockey sur glace dans le Jura en Suisse. La première. 2800 Delémont, Switzerland Amateur Regio League Full name HC Delémont-Vallée Town Delémont Founded 1947 ROSTER STATS 2021-2022 Roster Past Rosters Today, 20:00 NHL Chris Kreider is leading the league in. RB Hockey Akademia, Czech Jr. league

Het boek over helende hennep bevat verder informatie over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van CBD. Wernard Bruining vertelt in het boek eveneens dat hij regelmatig benaderd wordt door mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Zij hopen, vaak naar aanleiding van de Amerikaanse film ‘Run for the Cure’, dat de heilzame werking van CBD.

HELENDE HENNEP, het ideale volksmedicijn, full colour, patienten ervaringen met wietolie en hoe het zelf te maken. bol.com | Helende hennep, Wernard Bruining | 9789077116005 | Boeken Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .