Stress, Een Groeiend Probleem!

Het is een groeiend probleem”, vertelt Vethaak. ,,De concentraties van microplastics lijken steeds groter te worden, maar de risico’s daarvan zijn nog niet in te schatten.” Hoe krijgen we in.

Nieuw onderzoek aan de VU Amsterdam heeft geleid tot een innovatieve manier om nieuwe antibiotica te identificeren om zo.

Klimaatcafé Zevenbergen goed bezocht – De aanwezigheid van medicijnresten, drugsafval en microplastic in het water is een groeiend probleem. Hoeveel moet het waterschap.

moeten alle gemeenten voor eind van het jaar een.

Cbd Und Schilddrüse Haarausfall ist nicht nur Männersache – Frauen bekommen Cellulite und Männer schütteres Haar. Dieses Klischee ist in der Gesellschaft weit verbreitet. Dabei haben medizinische Studien in den letzten Jahren diese Annahme gründlich widerlegen. Wer spät zu Bett geht und lange schläft, hat im Alltag oft das Nachsehen. Doch mit einem Training lässt sich der Schlafrhythmus

Trauma of Posttraumatische stressDe energiecrisis vergt een nationale aanpak, niet een dingetje hier, een dingetje daar – Minister Rob Jetten had afgelopen weekend een twinkeling in de ogen maar hij bracht een sombere boodschap. We gaan een periode van schaarste aan energie tegemoet. Prinses herfst en koning winter.

Je wil niet in een auto stappen met hondenharen op de bank, of waar restanten van een bezoek aan de snackbar nog op de bijrijdersstoel liggen. Je wil niet de stress van te laat.

dan hebben we een.

Mogelijk doorbraak in strijd tegen antibioticaresistentie: nieuwe stoffen geïdentificeerd – Mogelijk is er een oplossing voor antibioticaresistentie. Een Nederlandse wetenschapper heeft een nieuwe manier gevonden om.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .